17. 2. 2025 - 21. 2. 2025
Den |
Alergeny |
||
Pondělí 17. 2. |
polévka: | Bramborová |
1,3,6,7,9 |
hlavní menu: | Krůtí maso s kurkumou a zázvorem, bulgur, čaj, ovocný nápoj, mléko-ks | 1,3,7,9,10,11 | |
přesnídávka MŠ: | Chléb, pomazánka z tresčích jater, zelenina-mrkev, čaj černý s citronem | 1,4,7 | |
odpolední svačina MŠ | Pletýnka grahamová, vařené vejce, máslo, zelenina-okurka, mléko | 1,3,7 | |
Úterý 18. 2. |
polévka: | Masový vývar s ječnými kroupami | 1,9,11 |
hlavní menu: | Pečené hašé z vepřového masa, kysané zelí, vařené brambory, čaj, ochucené mléko, ovoce/mandarinka/ | 1,7 | |
přesnídávka MŠ: | Rohlík, medové máslo, caro s mlékem | 1,7 | |
odpolední svačina MŠ: | Chléb, pomazánka pažitková, čaj broskvový | 1,3,7 | |
Středa 19. 2. |
polévka: | Kmínová se zeleninou a vejcem | 1,3,6,7,9 |
hlavní menu: | Kuře na paprice, houskové knedlíky, čaj, džus | 1,3,6,7,9 | |
přesnídávka MŠ: | Chléb tmavý, flora, zelenina-okurka, kakao | 1,7 | |
odpolední svačina MŠ: | Jablka dušená se skořicí, piškoty, čaj zelený s citronem | 1,3 | |
Čtvrtek 20. 2. |
polévka: | Květáková | 1,3,6,7,9 |
hlavní menu: | Rybí prsty, vařené brambory m.m., zelenina-paprika, čaj, ochucené mléko | 1,3,4,7 | |
přesnídávka MŠ: | Závin makový, bílá káva | 1,3,7 | |
odpolední svačina MŠ: | Veka, pomazánka z kuřecího masa, zelenina-mrkev, čaj jablečný s echinaceou |
1,7 |
|
Pátek 21. 2. |
polévka: | Zeleninový vývar s kuskusem | 1,3,6,7,9 |
hlavní menu: | Vepřové na kmíně, těstoviny, čaj, ovoce/jablko/ | 1,3 | |
přesnídávka MŠ: | Věneček sezamový, sýr eidam, máslo, zelenina-kedlubna, mléko | 1,7,11 | |
odpolední svačina MŠ: | Chléb, pomazánka z červené čočky, čaj z černého rybízu | 1,7 |
Změna jídel vyhrazena. Strava je určena k okamžité spotřebě. |